Waarom Henderickx voor jouw persoonlijke verzekeringen?

Wij geven je vijf
goede redenen.

 1. Elk gezin is anders, maatwerk is de enige optie

  Elk gezin is anders. Dit betekent meteen ook dat elk gezin andere verzekeringsbehoeftes heeft. Onze verzekeringsspecialisten analyseren op maat jouw verzekeringsbehoeftes en bieden een uiterst competitief totaalpakket aan met kwaliteitsvolle polissen.

  Wij verzekeren je voor elk mogelijk risico op vlak van voertuigen, wonen, je gezin, vrije tijd, gezondheid en je financiƫle toekomst.

 2. Onze deur staat steeds voor je open

  Verzekeringen Henderickx staat garant voor een persoonlijke service. Wij investeren maximaal in de digitalisering van ons kantoor en bieden je graag online offertes aan. Dit verandert onze aandacht voor een persoonlijke aanpak niet. Op elk moment ben je tijdens de kantooruren welkom in onze vestiging in Lier. Een afspraak maken mag, maar hoeft niet.

 3. Je gezin verandert, dus ook je verzekeringsbehoeftes

  Je verzekeringsbehoeftes vandaag zijn anders dan die van de toekomst. Verzekeringen Henderickx staat als verzekeringspartner steeds open voor een verzekeringsupdate. Op eenvoudig verzoek maken we een afspraak en controleren we of al je polissen nog aan de actuele situatie voldoen. Zo betaal je niets te veel, maar ben je ook nooit onderverzekerd.

 4. Uitgebreid team van toegewijde verzekeringsspecialisten

  De grootste kracht van Verzekeringen Henderickx zit in het uitgebreide team van verzekeringsspecialisten. Naast allround verzekeringsadviseurs en schadebeheerders hebben wij nog gespecialiseerde juridische en financiƫle kennis in huis. Zelfs de meest complexe vraagstukken krijgen bij ons het juiste antwoord.

 5. Snelle opvolging van schade

  Bij schademeldingen treden we meteen in actie. Wij beschikken over meerdere fulltime schadebeheerders die garant staan voor een snelle expertise en een proactieve opvolging. Dankzij onze ruime autonomiteit voor het afhandelen van schadegevallen, kunnen wij in vele gevallen rechtstreeks uitbetalen of de uitbetaling versnellen. Meer over de opvolging van schadegevallen.