Waarom Verzekeringen Henderickx voor jouw bedrijfsverzekeringen?

Wij geven je zes
goede redenen.

 1. Maatoplossing voor elk bedrijf

  Volledig op maat van elk bedrijf werken wij het optimale verzekeringspakket uit.
  Wij focussen ons niet op het verkopen van een polis, maar bieden bedrijven totaaloplossingen aan voor hun aansprakelijkheid, patrimonium, personen en voertuigen. Ook de vermogensopbouw en het pensioen van de zaakvoerder krijgt onze volledige aandacht.

  Dit complete verzekeringspakket omvat de juiste dekkingen met correcte polissen
  aan scherpe prijzen. Wij bieden alleen een polis aan als we zelf 100% achter de voorwaarden en dekkingen staan. Deze kritische houding vormt onze persoonlijke kwaliteitsgarantie.

 2. Persoonlijke opvolging door vaste dossierbeheerder

  Elke bedrijfsklant heeft zijn vaste dossierbeheerder. Deze kent je bedrijf door en door en vormt je vaste aanspreekpunt binnen het team van Verzekeringen Henderickx.

  Afhankelijk van jouw verzekeringsbehoeftes heb je een vast aantal persoonlijke ontmoetingen met jouw dossierbeheerder. Dat kan jaarlijks zijn, maar ook driejaarlijks, vijfjaarlijks of anders. De afspraken gaan
  door bij u in het bedrijf of bij ons op kantoor.

 3. Automatische analyse van premies en dekkingen

  Op vaste, afgesproken tijdstippen analyseren we automatisch je premies en dekkingen. Is een premieverlaging mogelijk? Dan passen we je tarief aan.

  Zijn er bijkomende dekkingen nodig of kunnen deze verminderen? Je krijgt van ons meteen een seintje voor een verdere bespreking.

 4. Vakbekwaam team met alle vereiste expertise

  Wij beschikken over een team van tien verzekeringsspecialisten met jarenlange ervaring in bedrijfsverzekeringen. De meest complexe vraagstukken krijgen het juiste antwoord.

 5. Snelle opvolging van schade

  Bij schademeldingen treden we meteen in actie. Ons team bestaat uit bijzonder toegewijde schadeopvolgers die zorgen voor een snelle expertise en een vlotte opvolging. Wij hebben een zeer ruim beslissingsrecht om schadegevallen autonoom af te handelen.

 6. OOK aandacht voor preventie

  Voorkomen is nog steeds beter dan genezen. Als verzekeringsspecialisten ondersteunen we je ook bij preventie op tal van vlakken. Zo organiseren we o.a. veiligheidsopleidingen en geven we concreet advies over infrastructuuraanpassingen en bouw- of investeringsplannen. Met de juiste preventie voorkom je schade, maar geniet je ook van lagere verzekeringspremies.