Verzekeringspakketten op maat

Sinds de start in 1983 groeide Verzekeringen Henderickx als zelfstandig verzekeringskantoor uit tot één van de meest toonaangevende verzekeringsbemiddelaars in Vlaanderen. Zo behoren wij tot de top 5% van grootste verzekeringskantoren. Wij werken samen met o.a. het netwerk van KBC Bank & Verzekeringen. We richten ons zowel op particulieren als zelfstandigen, vrije beroepers, KMO’s, verenigingen en organisaties en industriële bedrijven. Je vindt ons compleet aanbod in onze online verzekeringscatalogus.

Team

Altijd tot je dienst

Zaakvoerder en oprichter Koen Henderickx staat aan het hoofd van een uiterst gemotiveerd team van verzekeringsspecialisten en schadebeheerders. Samen staan we garant voor een stipte service, een persoonlijke dienstverlening en deskundig advies op maat. Vanuit ons kantoor in hartje Lier bedienen we 3.389 particulieren en 1.525 bedrijfsklanten in heel Vlaanderen.

Wij weten welke polissen we verkopen en bieden alleen een polis aan als we ook zelf overtuigd zijn van de kwaliteit. We vertellen je in alle transparantie wat de polis inhoudt én wat niet.

Voor bedrijven

Vertrekken van uitgebreide risicoaudit

Tal van bedrijven vertrouwen op Verzekeringen Henderickx als vast verzekeringskantoor voor al hun verzekeringen. Hiervoor vertrekken we van een uitgebreide risicoaudit waarbij we zeer gedetailleerd de verzekeringsbehoeftes in kaart brengen. Op basis daarvan werken we een compleet voorstel uit met de juiste kwaliteitsvolle polissen en correcte dekkingen aan de scherpste prijzen.

Vervolgens vertrekken we voor een langdurig partnership waarbij we elkaar regelmatig ontmoeten. Ook starters kunnen bij ons terecht. We zorgen dat je verzekeringen meegroeien met je bedrijf.

Op regelmatige tijdstippen houden wij je verzekeringsportfolio kritisch onder de loep, zodat we samen kunnen bijsturen waar nodig.

Lees meer over onze service aan bedrijven

Voor particulieren

Onze deur staat altijd open

Particulieren vinden in Verzekeringen Henderickx een verzekeringskantoor dat zich persoonlijk betrokken voelt. Je bent tijdens de kantooruren altijd welkom, ook zonder afspraak.

Vertrouw je volledige verzekeringspakket toe aan onze zorgen. Zo ben je als familie nooit onderverzekerd, vermijd je dubbele dekkingen én geniet je van de scherpste tarieven. Ook voor jongeren die een autoverzekering nodig hebben, vinden bij ons een oplossing.

Lees meer over onze service aan particulieren

Schade?

In nood kent men zijn vrienden

Wij investeerden fors in de uitbouw van ons team voor schadegevallen. Elk schadegeval krijgt een snelle en proactieve opvolging. Dankzij onze schaalgrootte en interne deskundigheid verwierven wij de ruimste beslissingsbevoegdheid waardoor wij tal van schadegevallen autonoom kunnen afhandelen.

Schade melden?