Is jouw bedrijf goed verzekerd?

1.525 bedrijven in heel Vlaanderen vertrouwen op het vakmanschap van Verzekeringen Henderickx. Wij verzekeren zowel eenmanszaken, vrije beroepers, KMO’s als industriële ondernemingen. Ook de meest complexe risico’s krijgen bij ons de juiste dekking. Met elke bedrijfsklant streven wij naar een hecht partnership op maat van ieders behoeftes. Iedere samenwerking begint met een check-up van je verzekeringen of een uitgebreide risicoaudit.

Waarom Verzekeringen Henderickx voor bedrijven?

Maar liefst 67 procent van alle bedrijven is niet correct verzekerd. Ze betalen te veel voor hun polissen, risico’s blijven ongedekt, ze zitten met zinloze dubbele dekkingen of ze zijn onderverzekerd door een gebrek aan opvolging. Dankzij onze toewijding en het jarenlange vakmanschapschap staan wij garant voor beter en correct verzekeren aan een interessante prijs-kwaliteitverhouding.

Onze toegevoegde waarde zit in het aanbieden van een totaalpakket op maat. Zo behouden we op elk moment het overzicht over al je verzekeringspolissen en krijg je als bedrijfsleider steeds een correct advies.

Elke bedrijfsklant heeft één persoonlijke dossierbeheerder. Deze leert jouw bedrijf door en door kennen, zodat je verzekeringspakket op de juiste manier meegroeit met je bedrijf.

Ontdek hier de zes redenen om voor Verzekeringen Henderickx te kiezen