Beter én correct verzekerd

Veel particulieren staan amper stil bij hun verzekeringen. Alleen de laagste prijs telt. Pas bij een schadegeval ontdekken ze de povere kwaliteit van hun polis en de gebrekkige opvolging door hun verzekeringsmakelaar. Vertrouw op Verzekeringen Henderickx voor je volledige verzekeringspakket. Wij garanderen de juiste dekking voor elk risico en een snelle opvolging van schadegevallen. Deze topkwaliteit krijg je aan de goedkoopste tarieven. Goedkoop betekent voor ons de juiste kwaliteit aan een scherpe prijs.

Waarom Verzekeringen Henderickx voor particulieren?

Ken jij nog een verzekeraar waar je zonder afspraak zomaar mag binnenwandelen? Bij Verzekeringen Henderickx ben je tijdens de kantooruren op elk moment welkom, ook zonder afspraak.

Verzekeren is ons vak. En dat nemen wij serieus. Elke particuliere klant mag rekenen op een individuele risico-inschatting. Dit vormt de basis van een compleet verzekeringsaanbod op maat. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsvolle polissen waar we 100% achter staan.

Wil je snel een extra verzekering afsluiten? In onze verzekeringscatalogus vind je meteen wat je zoekt. Vul het online formulier in én je ontvangt binnen enkele dagen op maat onze scherpste prijsofferte voor een kwaliteitsvolle polis.

Ontdek hier de vijf redenen waarom je als particulier best kiest voor Verzekeringen Henderickx.